Lied met videoclip op maat

We leven in rare tijden, en dat is nog een understatement. Ook in de wereld van het entertainment zijn er veel beperkingen en is iedereen op zoek naar goede alternatieven.

Zo kan er kan geen afscheid worden georganiseerd voor die leuke collega die nu dan toch met pensioen gaat, of een feest voor de jubilaris. Ook het trouwfeest kent op dit moment vele beperkingen, of de 50-jarige verjaardag van je partner kan alleen in kleine kring gevierd worden.

Zet je collega, vriendin, familielid of partner op een andere manier in het zonnetje! Hoe leuk is het om een persoonlijk en origineel cadeau aan te bieden, een tastbare herinnering?

Een lied op maat mét bijpassende videoclip is een prima alternatief.  Het lied kan op elke melodie worden geschreven, passend bij de persoon. Ook collega’s, vrienden of familieleden zijn van harte uitgenodigd om een rol ter vertolken in de videoclip! De locatie kan de werkplek zijn, of een andere betekenisvolle plek. Aan jou de keuze, alles kan op maat worden gemaakt.

Hier een voorbeeld van een lied op maat, geschreven en uitgevoerd in opdracht van het Nederlands Jeugd Instituut om tien jaar richtlijnen te vieren. (Camera en Montage Dominic Soete)

En nog een voorbeeld van een lied dat ik heb geschreven en dat is uitgevoerd door Daniela Oonk (www.femendaan.nl)  in opdracht van Schiphol, het ging hier om de Schiphol-Business -award-uitreiking: