Reviews

Marianne Berger,Richtlijnen Jeugdhulp en Jeugdbescherming / Nederlands Jeugdinstituut:

Afgelopen week vierden we ons evenement ‘Rondom tien jaar Richtlijnen Jeugdhulp en Jeugdbescherming’. Online vanwege corona. De uitdaging was om deze mijlpaal ondanks de setting of afstand toch een beetje feestelijk te maken. Dankzij Femke is dit prima gelukt! Als voorzitter was ze grappig en betrokken. Ook zorgde ze ervoor dat iedereen aan bod kwam. De uitsmijter van het evenement was het lied wat Femke speciaal voor ons geschreven en opgenomen had, met een bijpassend filmpje. Knap hoe je de abstracte boodschap van richtlijnen zo concreet voor het voetlicht kan brengen. En wat een grappig filmpje, op kantoor opgenomen, maar met heel creatief gebruik van beperkte middelen. Met de vrolijke muziek in het hoofd logden we uit, op naar de volgende 10 jaar!

Rob de Coole, onafhankelijk voorzitter CCRO De Opbouw:

Door haar open en ontwapende presentatie weet Femke snel een ontspannen sfeer te creëren. Doordat zij zich goed in de materie heeft verdiept en zonder dat er een ongemakkelijk gevoel ontstaat, weet zij de ‘pijnpunten’ te benoemen en bespreekbaar te maken. Wij kijken terug op een nuttige, boeiende en dankzij Femke zeker geen saaie bijeenkomst.

Martin van de Lustgraaf over Femke als dagvoorzitter:

Femke is een vakvrouw! Zij ziet, zingt en verbindt als geen ander jouw gasten en je programma aan elkaar. Met humor en flair. Recht uit het hart en op soepele gympen. Op ons Congresitval was ze als een vis in het water. Doen!

Iwona Thielen van Spring Jeugdhulp over Femke als dagvoorzitter:

Femke, wat deed je het goed vandaag! Dankzij jou zijn de zorg voor het jonge kind in West-Brabant en de loopbaan van Adri enorm goed in het zonnetje gezet! Dank!

Joris Blom van Zento over het presenteren van een show ter ere van de sluiting gevangenis Tilburg:

Een enthousiaste en ontwapenende verschijning!

Sonja Werners na een bijeenkomst Jeugdzorg, met een beginlied en als ‘wrap-up’ een eindlied op maat:

Femke’s sprankelende aanwezigheid is van het begin af aan een aanwinst voor ons evenement. En dat wordt alleen maar meer als ze op het podium staat en haar lied brengt. Op een heldere en meeslepende manier creëerde ze met haar openingslied een sfeer van ontspanning en verwachting. Precies wat we wilden voor deze bijeenkomst. En haar gezongen samenvatting geeft op een mooie manier weer waar iedereen deze middag mee bezig is geweest en brengt de groep – die ook veel in kleinere groepen heeft gewerkt – weer voor even bij elkaar. Absoluut een aanrader!

dagvoorzitter congrestival(foto: Felix Quaedvlieg)

Reactie van Heineken op ‘Leren Presenteren’, de presentatieworkshop:

Door de praktische, leuke en krachtige workshop van Femke konden we in korte tijd grote resultaten boeken. Met concrete, simpele maar zeer doeltreffende tips van Femke, kan een deelnemer veel krachtiger (zichzelf) presenteren. In de workshop creëert Femke een veilige sfeer om elkaar ook te helpen om beter te worden, waardoor het ook echt een team ervaring is geweest.

Reactie van Meander Medisch Centrum op de zangworkshop:

Jaarlijks organiseer ik voor het team van onze oncologieafdeling een teambuildingsavond. Ik probeer elk jaar iets nieuws te verzinnen wat uitdagend en verrassend is!  Dit jaar wilde ik graag iets doen op muzikaal gebied. Een gezellige muzikale avond waarin je “out of your comfort zone” moest komen sprak mij aan. Wij werken op een serieuze afdeling waarin het druk en heftig is. Met deze avond zouden we plezier maken en los gaan! En dat is zeker gebeurd. Femke was zo gek als een deur en zeker door haar deed iedereen mee. Ze wist precies hoe ze iedereen moest raken om meer van zichzelf te laten zien. Wat hebben we gelachen! We kwamen echt naar elkaar toe omdat we met zoiets anders bezig waren dan normaal. Ik zou zo’n avond ieder team aanraden! Zelfs dagen na de avond liepen we nog zingend over de afdeling. I like the mountains.. I like the… lalalala…

Om goed te begrijpen wat ik doe is dit artikel zeer de moeite waard:

Review van Unieplaza