Workshops

Niet het resultaat, maar het proces telt

Ik hou er ontzettend van om met een groep mensen aan de slag te gaan. Zo krijg ik een kijkje in iedere keuken, elk bedrijf of elke groep is weer verschillend. En toch zie ik in de praktijk dat de meeste mensen aanlopen tegen dezelfde dingen, bijvoorbeeld het niet kunnen loslaten van controle of het zich niet bewust zijn van bepaald gedrag en het effect daarvan.

_DSC8180

Ik kan met mijn enthousiasme en openheid mensen over de streep trekken, zodat er meer ruimte ontstaat om los te komen van je eigen patronen. Mijn workshops hebben allemaal een theatraal uitgangspunt, maar, en dat is heel belangrijk, niemand hoeft aan een bepaald niveau te voldoen! Het gaat niet om het presteren, maar om het proces en bewustwording. Kom het maar gewoon doen, je zal zien dat je jezelf en anderen zal verrassen!

Presentatieworkshop: Dit kan in groepsverband maar ook individueel. Leren presenteren. Je leert je bewuster te worden van je houding en stemgebruik, hoe kom ik over, hoe houd ik mijn publiek geboeid, hoe breng ik de juiste boodschap over het voetlicht? Met kleine handvatten die ik je bied, gaat er al een wereld voor je open. Zeer effectief voor mensen die een lezing of presentatie moeten geven maar zeker ook voor pitches en sollicitaties. Duur: 2-4 uur.

Quote Heineken over de presentatieworkshop:

“Door de praktische, leuke en krachtige workshop van Femke konden we in korte tijd grote resultaten boeken. Met concrete, simpele maar zeer doeltreffende tips van Femke, kan een deelnemer veel krachtiger (zichzelf) presenteren. In de workshop creëert Femke een veilige sfeer om elkaar ook te helpen om beter te worden, waardoor het ook echt een team ervaring is geweest.”

Zangworkshop:  Samen zingen. Je leert in een groep samenwerken, naar elkaar luisteren, gêne overboord gooien, elkaar op een andere manier zien, loskomen van geijkte ideeën, improviseren. Maar bovenal is het vooral veel lol maken.    Duur: 1-2 uur

Quote ziekenhuis Meander MC over de zangworkshop:

“Een gezellige muzikale avond waarin je “out of your comfort zone” moest komen sprak mij aan. Wij werken op een serieuze afdeling waarin het druk en heftig is. Met deze avond zouden we plezier maken en los gaan! En dat is zeker gebeurd. Onze zangeres Femke Mostert  was zo gek als een deur en zeker door haar deed iedereen mee. Ze wist precies hoe ze iedereen moest raken om meer van zichzelf te laten zien. Wat hebben we gelachen! We kwamen echt naar elkaar toe omdat we met zoiets anders bezig waren dan normaal. Ik zou zo’n avond ieder team aanraden! Zelfs dagen na de avond liepen we nog zingend over de afdeling.”

Smartlappenworkshop: Samen met je collega’s een ongecensureerde smartlap schrijven en inhaken natuurlijk! Je leert wat er allemaal speelt binnen het bedrijf, emoties verwoorden, vanuit humor de situatie bekijken, relativeren, delen, je uiten, samenwerken, oplossingen vinden, uitdagingen aangaan. Duur: 1-3 uur.

Musicalworkshop: Samen een musicalnummer instuderen. Je leert samenwerken, loslaten, improviseren, concentreren, openstaan voor andermans ideeën, gêne overboord gooien, je bewustzijn vergroten, en vooral plezier maken! Duur: 3 uur.

Voor meer informatie en prijsopgave, stuur mij een mailtje of bel:

info@femkemostert.nl

0031-6-48050275

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s