Mostert met een ‘t’

Sfeerverhogend en drukverlagend

“Ik ben Femke Mostert met een ‘t’ en ik hou van zingen, dansen en toneelspelen.”

Zo stelde ik me voor in het eerste kringgesprek op de middelbare school. En dat is zo gebleven. Ik hou van spelen. Ik hou van muziek. En van beweging. Gelukkig werd ik, na het Gemeentelijk Gymnasium te Hilversum, aangenomen op de Akademie voor Kleinkunst te Amsterdam.

Na de Akademie speelde ik in diverse voorstellingen, zelfgeschreven, maar ook bestaande stukken. Ik speelde een vaste rol in de comedyserie Kees&co.

Tegelijkertijd begon ik met het geven van workshops, met het schrijven van liedjes op maat en werd ik benaderd voor presentatie-opdrachten. Ik ontwikkelde diverse workshops voor het bedrijfsleven waaronder een presentatieworkshop , een smartlappenworkshop, en een zangworkshop.  Ondertussen ben ik een veel gevraagde muzikale dagvoorzitter en werk ik ook regelmatig als stemacteur, waarbij ik vele kinderseries en films nasynchroniseer. Daarnaast ben ik een duo, samen met Daniela Oonk, Fem&Daan geheten. Wij treden geregeld op als entertainende dagvoorzitters/presentatrices en noemen onszelf ook wel de ‘sfeermanagers’.

Ik doe het allemaal met passie. Ik steek iedereen aan met mijn enthousiasme. Ik durf en neem een ander mee. Ik verhoog de sfeer. Ik verlaag de druk. Ik vraag, vat samen en geef antwoord. Ik trek je over de streep en vang je op. Ik ben Femke Mostert met een ‘t’.

Fem en Paul B

5 gedachtes over “Mostert met een ‘t’

  1. Gisteren tijdens de Sensoor vrijwilligersdag in Hilversum voor het eerst kennis gemaakt met fem&daan. Wat deden jullie het fantastisch! Ik ben echt onder de indruk, wat een sfeer hebben jullie gecreëerd met zijn tweeën. Complimenten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s