Nieuws November en lied op maat

Nieuws November lied op maat Jeugdhulp.

Ik schrijf tientallen liederen op maat per jaar voor diverse gelegenheden. Een mooi voorbeeld is dit lied voor jeugdhulp. Ik reis deze maanden het hele land door als muzikale dagvoorzitter en open en sluit de dag met een lied. Luister hier het openingslied, gezongen met Daniela Oonk, met wie ik samen het duo Fem&Daan ben. (dit lied is tot stand gekomen binnen het Programma Professionalisering Jeugdhulp en Jeugdbescherming en mag alleen voor doeleinden van het programma worden gebruikt)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s